Om

Hej och välkommen hit! Jag heter Lina Länsberg och är för de flesta mest känd som fighter. Jag var världsmästare i thaiboxning, sadlade om till professionell MMA och blev första svenska kvinna att fightas i UFC. Jag har tävlat på de allra största arenorna mot det bästa motståendet i världen. Blod, svett och tårar minst sagt men också massor av glädje, äventyr och drömmar.

Jag har varit fighter stora delar av mitt liv. Både då jag tävlat i kampsport och i livet i stort. Jag har alltid kämpat mot orättvisor, för alla människors lika värde och mot förtryck. Och, livet har givit mig stora anledningar att fightas.

Nu, 41 år gammal, är jag mer än fighter. Jag är mamma till en 2,5-åring, PT, tränare och hälsoinspiratör. Jag är en sökare efter lycka, harmoni och balans. För visst krävs det en del letande för att hitta dit? För att finna harmoni, uppnå balans och känna lycka. För mig handlar det om att lära känna sig själv, att bli trygg nog att utmana det som behöver utmanas och sätta gränser där det behövs. Att ha tillgång till alla sina känslor och att känna sig stark och ta sin plats. Under alla mina år som PT har jag upptäckt att jag besitter kunskap som även kan ge andra just det här. Det kommer jag alltid jobba för att dela med mig av till så många människor som möjligt! Självkänsla, tilltro till sin egen kropp och kraften i den. 

Min blogg är en öppen och ärlig skildring av mitt liv. Jag skriver om livet som mamma, som nypensionerad elitidrottare, träningsälskare och hälso-aktivist. Om min kamp mot bantningshets och för riktig hälsa. Om känslor, relationer, rädslor och drömmar.

Jag ser fram emot att få dela allt det här det med dig!